Requiem van W.A. Mozart door Golden Circle Ensemble in Open Hofkerk op zondag 10 maart 2019

Op zondag 10 maart 2019 zal het Golden Circle Ensemble olv John Bakker het Requiem van W.A. Mozart uitvoeren in het kader van de Zondagmiddagmuziek in de Open Hofkerk, Middelharnisstraat 153 A, Rotterdam-Pendrecht. Organist op het Vierdagorgel en begeleider van het concert is André de Jager.

Tijdens dit concert kunt u luisteren naar de hoogtepunten uit het Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart, zijn laatste werk.

Het Golden Circle Ensemble is een ensemble dat bestaat uit jonge mensen (studerend of net afgestudeerd aan een conservatorium). Bijzonder aan het ensemble is ook dat het samengesteld is uit vele nationaliteiten die samensmelten in de taal die muziek heet. Met elkaar proberen deze mensen u te laten voelen wat muziek met u kan doen. Kom en ervaar dat deze zangers u tot in het hart kunnen raken.

John Bakker is de dirigent van dit ensemble . John werkt als “director of music” bij de Amerikaanse Protestantse Kerk te Den Haag.

De organist, André de Jager, geeft regelmatig orgelconcerten en is als vaste begeleider verbonden aan verschillende koren. Hij zorgt voor de unieke mogelijkheid om Mozart’s Requiem te horen klinken op het bijzondere Vierdagorgel in de Open Hofkerk.

Aanvang: 15:00 uur, zaal open: 14:30 uur.

Toegang € 6,00 – Rotterdampashouders € 4,00 – kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaartverkoop aan de zaal of kaarten reserveren via mailto:openhofconcerten@gmail.com

Na afloop van het concert is er koffie en thee en kunt u de musici ontmoeten.

De Zondagmiddagmuziek in de Open Hofkerk is een samenwerkingsproject van de Protestantse Wijkgemeente Slinge en Vitaal Pendrecht en wordt ondersteund door de Gebiedscommissie Charlois.

_____________________________________________________________________

Volgende concert in de serie Zondagmiddagmuziek: 19 mei 2019 – aanvang 15:00 uur. Een programma met verschillende organisten. Deze jonge organisten studeren aan het conservartorium in Rotterdam, Codarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *