Neva-Ensemble in zondagmiddagconcert op 30 december 2018

Het bij velen reeds bekende Neva-ensemble  uit Sint Petersburg geeft 30 december een concert in de Open Hofkerk, aanvang 15:00 uur.

Het Russische klein koor (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een paar liederen Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, vervolgens kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed op het uitgestrekte platteland van Rusland. Het concert wordt afgesloten, begeleid door de pianiste, met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.

Als ensemble, maar ook als solisten, staat het Neva-ensemble bekend om hun zuivere vocale prestaties.

Naast de concerten werken zij ook mee op zondagmorgen aan kerkvieringen, –diensten met liederen uit de Slavisch-Byzantijnse kerk. Dit gezelschap keert daarom elk jaar, ditmaal voor de 24e keer, terug naar ons land. Zij krijgen zeer veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. Dit blijkt niet alleen uit de vele trouwe toehoorders, maar ook uit de media aandacht. Op zowel radio als televisie is door de jaren heen diverse malen aandacht aan hen besteed en een bekend ochtendblad noemde deze topsolisten eens “De muzikale tovenaars uit Rusland”.

Het concert is gratis toegankelijk. Na afloop van hun concert staan de zangers zelf aan de deur om mondelinge- en geldelijke waarderingen in ontvangst te nemen. Voor meer informatie, http://www.neva-ensemble.narod.ru

Gezien het beperkt aantal plaatsen in de Open Hofkerk is het noodzakelijk om van te voren een plaats te reserveren.

U kunt kaarten reserveren bij John Bakker (mailto:openhofconcerten@gmail.com).

Toegang alleen mogelijk na het reservering van een plaats

Plaats: Open Hofkerk, Middelharnisstraat 153A, 3086 GJ  ROTTERDAM

Tijd: 15:00 uur

Entree gratis,

Een vrijwillige bijdrage voor het ensemble wordt zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *