Zondagmiddagmuziek/Beknopte Matthäuspassion

Schermafbeelding 2016-02-17 om 13.52.19Hebt u al eens de Matthäuspassion van Johann Sebestian Bach bij willen wonen, maar vindt u die wat lang?

Dan is hier de kans om een uitvoering met alleen de hoogtepunten bij te wonen.

 

In het kader van de serie Zondagmiddagmuziek zal op 6 maart 2016 de Matthäuspassion van Johann Sebastian Bach uitgevoerd worden. Dat het concert ongeveer 5 kwartier zal duren – in plaats van de gebruikelijke 3 uur! – komt doordat hoogtepunten eruit gezongen zullen worden. De uitvoerenden zijn 12 jonge zangers en een violist van het Golden Circle Ensemble dat onder leiding staat van John Bakker. Deze zangers zijn afgestudeerd aan het conservatorium of nog daar studerend. Het bijzondere Vierdagorgel zal deze middag bespeeld worden door Aarnoud de Groen. Aarnoud is organist in de Bethlehemkerk in Den Haag waar hij de beschikking heeft over een drieklaviers-Vierdagorgel. Hij geeft regelmatig concerten in binnen en buitenland Sinds 1997 is hij de vaste begeleider van het Christelijk Residentie-Mannenkoor.

Na dit concert kunt u onder het genot van koffie/thee de musici ontmoeten.

De toegangsprijs is €6,– en pashouders betalen slechts €4,–. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zelfs gratis naar binnen. Kaartjes zijn aan de kerk te verkrijgen en te bestellen via openhofconcerten@gmail.com

Plaats: Open Hofkerk, Middelharnisstraat 153A, 3086 GJ ROTTERDAM

Datum: zondag 6 maart 2016

Aanvang concert: 15.00 uur (kerk is om 14.30 uur open).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *